Hoe je ons kunt steunen

De COV IJsselstein viert in 2022 weer een lustrum: we bestaan inmiddels 105 jaar. Help je ons  de 200 jaar te halen? Dat kan als persoonlijk donateur of als bedrijf.


Vrienden

Wil je ons financieel steunen? Doneer eenmalig een bedrag naar keuze of kies voor een jaarlijkse bijdrage. Met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 30,00 wordt je Vriend van ons koor. Het bankrekeningnummer van Stichting Vrienden van de COV IJsselstein is NL72 RBRB 0931088739.

Wat je geeft

Vrienden van de COV IJsselstein nemen zorgen weg over een net niet sluitende begroting van een concert. Of ze doen iets extra's.

Wat je krijgt

Als vriend van ons koor ontvang je een donateurskaart en bij aankoop van toegangskaarten voor een concert worden plaatsen voor je gereserveerd. In de loop van het jaar wordt je geïnformeerd over de te houden concerten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van de stichting Co Geelkerken via mobiele telefoon 06 1176 4862 of mailadres covijdonateur@gmail.com.


Bedrijven

Bedrijven in de Lopikerwaard nodigen wij uit om de COV IJsselstein te sponsoren. Er zijn verschillende vormen van sponsoring mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld hoofdsponsor of medesponsor van een concert worden of een algemene bijdrage geven aan de Stichting Vrienden van de COV IJsselstein.

Sponsor op maat

Wil je ons op een ándere manier financieel ondersteunen? Dan gaan we graag het gesprek aan over mogelijkheden om vorm te geven aan je eigen sponsor-op-maat-wensen. Je kunt hierover contact opnemen met het secretariaat van het COV IJsselstein (covsecretariaat@gmail.com).

Advertentie plaatsen

Je kunt onze concerten financieel ondersteunen door een advertentie te plaatsen in het programmaboekje. We plaatsen dan ook een logo op de sponsorpagina van deze website. Het programmaboekje wordt uitgegeven in A5-formaat in een oplage van 500. Meer informatie bij het secretariaat via secretaris@cov-ijsselstein.nl.


Cultuurfondsen

Voor de organisatie van een concert ontvangt COV IJsselstein regelmatig een bijdrage van cultuurfondsen. Deze fondsen worden vermeldt op de flyers en posters en in het programmaboekje van dat concert.