Oratoriumkoor COV IJsselstein

 

Meezingen en lid worden

Heeft u belangstelling om lid te worden van ons koor? Kom dan gerust eens langs en ervaar de gezelligheid en het fijne gevoel om erbij te horen en na een avond heerlijk zingen voldaan thuis te komen. 

 "Een avondje repeteren met het koor, daar krijg ik nou energie van!"


Open repetitie

Regelmatig organiseert de COV IJsselstein open repetities. Wij nodigen u dan van harte uit om op een vrijblijvende manier kennis te komen maken met onze vereniging en om te ervaren of u zich thuis kunt voelen bij ons koor. De eerstvolgende gelegenheid zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. Wilt u zich aanmelden voor de open repetitie, stuur dan een mail naar covsecretaris@gmail.com.


Lid worden

Als wij uw belangstelling hebben gewekt en u besluit zich bij ons koor aan te sluiten is het afnemen van een stemtest een vast onderdeel van het COV aannamebeleid. Maar dan krijgt u ook wat! Onder leiding van onze dirigent Bas van den Heuvel, die ons met zijn kennis, humor en enthousiasme op een steeds hoger niveau brengt wordt er op de repetities hard gewerkt. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u thuis studeert. Onze vaste pianist is Hans-Erik Dijkstra en tijdens concerten worden wij begeleid door een professioneel orkest en solisten. 


De repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Het Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein. 


 

Projectlid

Het is ook mogelijk om mee te zingen in een bepaald project. Meer informatie over het huidige project met concert op 7 oktober 2022 vindt u op de pagina Haydn en Goodall.

Informatie en aanmelding bij het secretariaat  via covsecretaris@gmail.com.

 

Contributie

De contributie is € 26,-- per maand.