Meezingen en lid worden

Heb je belangstelling om lid te worden van ons koor? Kom gerust eens langs en ervaar de gezelligheid en het fijne gevoel om erbij te horen en na een avond heerlijk zingen voldaan thuis te komen. 

 "Een avondje repeteren met het koor, daar krijg ik nou energie van!"

Wel graag van te voren aanmelden bij secretaris@cov-ijsselstein.nl.


Lid worden

Je kunt drie repetities op proef meezingen en kijken of het bevalt. Na afloop van je 3e of 4e repetitie word je uitgenodigd voor een kort gesprek met onze dirigent Pieta Maayeshi . Als je besluit om je bij ons koor aan te sluiten, volgt een stemtest. Een stemtest kan van de 3e tot en met de 6e repetitie plaatsvinden. Maak daarvoor een afspraak met onze koormeester Joke Wisse.

De repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Het Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein. Onder leiding van onze dirigent Pieta Maayeshi, die ons met haar kennis, humor en enthousiasme op een steeds hoger niveau brengt, wordt er op de repetities hard gewerkt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je thuis studeert. Daarvoor stellen we oefenbestanden ter beschikking. Onze vaste pianist is Hans-Erik Dijkstra en tijdens concerten worden wij begeleid door een professioneel orkest en solisten.

Projectlid

Het is ook mogelijk om mee te zingen in een bepaald project. Voor projectleden gelden dezelfde regels als hierboven beschreven. Vanaf april staat onder andere het Gloria van Vivaldi op het programma. Informatie en aanmelding bij het secretariaat via secretaris@cov-ijsselstein.nl.

Contributie

De contributie is € 28,-- per maand.