Oratoriumkoor COV IJsselstein

 


Kom meezingen met ons!


Met onze bezetting met ruim 70 koorleden en de kwaliteit van het koor waaraan de dirigent en pianist en de koorleden zelf hard aan werken zijn we in staat om de prachtige grote koorwerken uit te voeren. Bij deze grote werken is  een nog grotere bezetting van het koor echter altijd wenselijk. Bovendien groeit ons koor ook ouder en om de kwaliteit te behouden is regelmatig versterking in alle stemgroepen zeer welkom.


Heeft u belangstelling om lid te worden van ons koor? Kom dan gerust eens langs. en ervaar de gezelligheid en het fijne gevoel on erbij te horen en na een avond heerlijk zingen voldaan thuis te komen.


Wij repeteren op de donderdagavond in Kerkelijk Centrum 't Kruispunt aan de Touwlaan in IJsselstein van 19.45 tot 22.00 uur


Contributie € 26 per maand bij vooruitbetaling te voldoen op rekening 

NL87 INGB 0000630021 t.n.v. C.O.V. IJsselstein te IJsselstein. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om op projectbasis mee te zingen met de uitvoering van het Requiem van Mozart op 17 april 2020.  Alle stemsoorten, maar vooral nu nog tenoren zijn welkom. De repetities hiervoor zijn inmiddels begonnen in 't Kruispunt , Touwlaan te IJsselstein.

Informatie en aanmelding bij Anita van Amerongen, secretaris (covsecretaris@gmail.com)(zie ook pagina Informatie)