Oratoriumkoor COV IJsselstein

 


Kom meezingen met ons!


Met onze bezetting met ruim 70 koorleden en de kwaliteit van het koor waaraan de dirigent en pianist en de koorleden zelf hard aan werken zijn we in staat om de prachtige grote koorwerken uit te voeren. Bij deze grote werken is  een nog grotere bezetting van het koor echter altijd wenselijk. Bovendien groeit ons koor ook ouder en om de kwaliteit te behouden is regelmatig versterking in alle stemgroepen zeer welkom.


Heeft u belangstelling om lid te worden van ons koor? Kom dan gerust eens langs. en ervaar de gezelligheid en het fijne gevoel on erbij te horen en na een avond heerlijk zingen voldaan thuis te komen.


Wij repeteren op de donderdagavond in Kerkelijk Centrum 't Kruispunt aan de Touwlaan in IJsselstein van 19.45 tot 22.00 uur


Contributie (vanaf 2018): € 26 per maand bij vooruitbetaling te voldoen op rekening NL87 INGB 0000630021 t.n.v. C.O.V. IJsselstein te IJsselstein.Ook bestaat er de mogelijkheid om op projectbasis mee te zingen met de op 12 april 2019 uit te voeren Matthäus Passion van Bach. Alle stemsoorten, maar vooral tenoren zijn welkom. De repetities daarvoor beginnen op 11 oktober 2018 in Het Kruispunt, Touwlaan te IJsselstein 

De deelnamekosten hiervoor bedragen t/m het concert, excl. partituur (Peters) €125,- . Of voor zéér geoefende , later instromende zangers € 26,- per maand. Dit uiteraard, na een door de dirigent te houden stemtest en acceptatie.

Informatie en aanmelding bij Anita van Amerongen, secretaris (covsecretaris@gmail.com)(zie ook pagina Informatie)